Rólunk

Kezdőlap / Rólunk

A VASÚT-HÍD-ÚT Híd- és Mélyépítési Mérnöki Tanácsadó és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság egy 2008. évben, két építőmérnök által alapított vállalkozás, melynek alapvető célkitűzése és fő tevékenysége, az infrastruktúrális, elsősorban vasúti beruházások során komplex mérnöki szolgáltatás nyújtásával, a beruházások műszaki színvonalának emelése a társaság dolgozóiban felhalmozott szakmai tudás és tapasztalat gyakorlati alkalmazásával.

Jövőkép, küldetésünk

Az elmúlt 13 év során megszerzett tapasztalatainkra támaszkodva és az egyre több szakterületekre kiterjedő referenciáink által nyújtott szakmai tudásunkat felhasználva folyamatosan készülünk az elkövetkező évek szakmai kihívásaira. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet az általa végzett szakági tevékenységek szakszerű és a XXI. századi színvonalnak megfelelő szakmai felügyeletére, munkatársai felkészültségére és kreatív szakmai együttműködésére.

A jelen és az elkövetkező évek nagy volumenű vasúti beruházásai biztosítják a vállalat folyamatos működését, szakmai és üzleti fejlődését.

A projektjeink során a vasúti infrastruktúra építésében, fejlesztésében résztvevő szakembereink korrekt, tudásalapon működő tevékenységével és tapasztalatával igyekszünk megfelelni alapításunk eredeti célkitűzésének, hiszen a vállalat üzleti elvárásai csak abban az esetben tudnak megvalósulni, ha a Megbízói környezetünk ismeri és elismeri tevékenységünket, valamint szakmai felkészültségünket.

Fejlődésünk csak a megszerzett tudás átadásán, fiatal Kollégáink képzésén, szakmai tudásunk, és együttműködési képességünk fejlesztésén alapulhat.