Szolgáltatások

Kezdőlap / Szolgáltatások

Mutatjuk a szolgáltatáskínálatot

Mivel foglalkozunk?

A Cég tevékenységei kitejednek az infrastrukturális beruházásokhoz nyújtandó mérnöki szolgáltatásokra, ezen belül projekt előkészítés, terveztetés, és lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szakértés, műszaki tanácsadás. A Vállalat az elmúlt 12 évében sikeresen és tevékenyen közreműködött a 2007 – 2013 közötti, valamint a jelenleg is folyamatban lévő 2014 – 2020 közötti programozási ciklus során Európai Uniós forrásokból (IKOP,CEF) megvalósuló vasúti beruházások lebonyolításában és műszaki ellenőrzésében. A vasúti beruházások keretében vasúti pálya, műtárgy, magasépítés, villamos felsővezeték és közúti szakterületeken meghatározó szerepet vállalt a fenti időszakokban sikeresen megvalósított projektek lebonyolításában és műszaki ellenőrzésében.

Mérnöki tevékenység

Mérnök csapatunk zöldmezős és meglévő kötöttpályás vasúti és városi vasúti és keskeny nyomtávú vasúti infrastruktúra fejlesztéseknél, valamint rekonstrukcióknál komplex, minden szakirányra kiterjedő mérnöki bonyolítói és műszaki ellenőri tevékenységet lát el egészen az előkészítés megkezdésétől a használatbavételi és forgalomba helyezési engedélyek megszerzéséig. Munkáink leginkább a kötöttpályás közlekedési és városi infrastruktúra fejlesztésekben öltenek formát. Részt veszünk vasútvonalak, állomások, autóutak, valamint városi közlekedési beruházások végrehajtásában is.

Műszaki ellenőrzés

Magasan képzett, szakképesítéssel és jogosultságokkal rendelkező kollégáink számtalan építőipari beruházás során láttak el műszaki ellenőrzési feladatokat az infrastruktúraépítésben, a vasútépítéstől a magasépítésig minden területen. Referenciaprojektjeink között az elmúlt 10 év legjelentősebb hazai kötöttpályás közlekedési infrastruktúra beruházások szerepelnek.

Projekt lebonyolítás

Az elmúlt 12 év során megszerzett tapasztalatainkra támaszkodva és az egyre több szakterületekre kiterjedő referenciáink által nyújtott tapasztalatainkat felhasználva folyamatosan készülünk a elkövetkező évek szakmai kihívásaira. Társaságunk nagy hangsúlyt fektet az általa végzett tevékenységek szakszerű és a XXI. századi színvonalnak megfelelő szakmai felügyeletére, munkatársai felkészültségére és kreatív szakmai együttműködésére.

Írjon nekünk, hívjon minket!

Kérdése lenne? Ajánlatot kérne?

VASÚT-HÍD-ÚT Kft.

Cím: Budaörs, Puskás Tivadar u. 5.
Telefon: +36 70 505 66 79
E-mail: kiss.csaba@vhu.hu

    Ezt az űrlapot és oldalt a reCAPTCHA védi és a Google Adatkezelése, valamint Általános Szerződési Feltétele vonatkozik rá.